Make your own free website on Tripod.com
Alumni SMK Kem Terendak, Melaka
Kenang Kembali
Home
Kenang Kembali
Sertai Kami
Hubungi Kami
Kalendar SMKKT
Alumni
Senarai Ahli Alumni SMK. Kem Terendak
Capaian
Isu Semasa

SMK. Kem Terendak
sekolah.jpg

Mari kita kembali ke zaman persekolahan kita di SMK. Kem Terendak!Sungguh banyak kenangan pahit dan manis kita bersama di sana. Mari berkongsi dengan kami!

Masihkah anda ingat!

Masihkah anda ingat? Walaupun, mungkin ada di antara kita tidak pernah sezaman bersekolah di SMKKT, pasti ada kenangan pahit dan manis di sana. Kami masih lagi teringat ketika di bangku sekolah, kegarangan Cikgu Wahid bin Hj. Md Ali benar-benar membuatkan kami lemah kepala lutut apabila berdepan dengan beliau. Kadangkala rasa marah pun ada apabila mendengar leteran beliau. Tetapi kini, setelah sekian lama menamatkan pelajaran di SMKKT, terasa sayu dan rindu kepada zaman persekolahan itu. Apa-apa pun, kami tetap akan mengenang setiap detik kami di SMK. Kem Terendak.

Hidup Terendak!!!!

PS: Ingin berkongsi pengalaman pahit dan manis di SMK Kem Terendak bersama ahli-ahli alumni yang lain? Sila klik di sini

Matlamat Kami

 
Kami bermatlamat untuk mengumpul bekas-bekas pelajar SMK. Kem Terendak, seberapa ramai yang boleh. Setelah itu kami bercadang untuk mengadakan aktiviti-aktiviti bagi mengeratkan siltaturahim sesama kami dan bekerjasama dengan pihak Sekolah dan PIBG bagi melaksanakan program pembangunan pelajar dan sekolah.

Free Photo
                  Albums from Bravenet Free Photo Albums from Bravenet

Pertubuhan Alumni SMKKT * SMK. Kem Terendak * Melaka * Malaysia * 76200